Toimitusehdot

Näitä yleisiä ehtoja sovelletaan kaikkiin asiakkaiden internetin välityksellä tekemiin tilauksiin ja niihin liittyvään tuotteiden myyntiin. Emalikilpi-verkkokauppa on Oy Intrading Ab:n omistama verkkokauppa.

1. Sopimuksen syntyminen

Kun asiakas tilaa tuotteita, on hänen ilmoitettava nimensä, osoitteensa, puhelinnumeronsa ja tuotteiden toimitusosoite. Toimitusosoite voi olla myös muu kuin asiakkaan oma osoite.
Sitova kauppasopimus syntyy silloin, kun asiakas on lähettänyt ja hyväksynyt tilauksen toimittajalle. Emalikilpi.fi vahvistaa tilauksen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.
Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen.

2. Tuotteiden hinnat

Tilaukseen sovelletaan Emalikilpi.fi internet-sivulla asiakkaan tilaushetkellä näkyvää tuotteen hintaa. Hinnat sisältävät voimassa olevan verokannan mukaisen arvonlisäveron.

3. Maksaminen

Asiakas maksaa tilauksen laskulla Oy Intrading Ab:n tarjoaman maksuehdon mukaan joka on 10 päivää netto.

4. Toimitus

Tuotteet lähetetään pakettina. Koska kaikki kilvet valmistetaan tilauksesta on normaali toimitusaika n. 3-5 viikkoa. Toimituskulut lisätään hintoihin sekä arvonlisävero voimassa olevan ALV % mukaan. Ulkomaille lähetettävien tuotteiden rahtikulut määräytyvät erillisesti ja koostuvat todellisen rahtikulun mukaan.. Mikäli asiakas tilaa samaan osoitteeseen useita tuotteita siten, että lähetyksen paino ylittää kaksi kiloa, lähetys tapahtuu postipakettina ja kyseisen paketin todellinen rahtikulu lisätään hintaan.  Jos asiakas haluaa tuotteita useammalle vastaanottajalle, jokaisesta vastaanottajasta täytyy tehdä oma erillinen tilaus ja maksaa se erikseen.
Mikäli tuotteen toimitus viivästyy olennaisesti, asiakkaalla on oikeus perua tilaus.

5. Tuotteen palautusoikeus

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tuote 8 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Asiakas ilmoittaa peruutuksesta sähköpostitse osoitteeseen info@intrading.fi. Peruutusilmoituksesta pitää ilmetä tilausnumero sekä asiakkaan tiedot. Palautusoikeutta ei ole myyntikelvottomilla tai käytetyillä tuotteilla.

6. Muut ehdot

Jos tuotteessa on virhe, Oy Intrading Ab:lla on oikeus korvata virheellinen tuote vastaavalla virheettömällä tuotteella. Asiakkaalla on oikeus kieltäytyä virheen oikaisusta kuluttajansuojalain 5 luvun 18 § mukaisesti, jos asiakkaalle koituu oleellista haittaa oikaisusta.
Intrading Ab ei vastaa välillisistä vahingoista, jotka asiakkaalle on mahdollisesti aiheutunut sen johdosta, että tilausta ei ole otettu vastaan tai tuotetta ei ole toimitettu sopimusehtojen mukaisesti. Oy Intrading Ab vastaa virheellisen tuotteen aiheuttamista välillisistä vahingoista kuluttajansuojalain 5 luvun 20 §:n mukaisissa tapauksissa.
Oy Intrading Ab ei ole vastuussa kolmansien osapuolten aiheuttamasta vahingosta tai viivästyksestä kuten sääolosuhteet, internetyhteyksien toimimattomuus yms.
Oy Intrading A:lla on oikeus muuttaa sopimusehtoja ilmoituksetta. Asiakkaan tulee tarkistaa tilauksen yhteydessä verkkokaupan voimassa olevat toimitusehdot.

Mahdolliset erimielisyydet osapuolten välillä pyritään ensijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla. Ratkaisemattomat riita-asiat käsitellään Kokkolan käräjäoikeudessa.

 Ostoskori

Oy Intrading Ab, Kuunkuja 4, 67400 Kokkola, Finland
puh. 050 592 6338 sähköpostiosoite info@intrading.fi
Viimeksi päivitetty 2013-06-17 11:20:30